TOP2000Chat 

 

2023   

 

Home   Chat Regels   Stats   Top10   Quotes   Help   Het Laatste Oordeel  

  • Wie is de beheerder ?

 • _Bobo_ is de beheerder. Je kunt haar altijd aanspreken als je vragen hebt.


 • Wie zijn de toezichthouders ?

 • Allowee, BeRo` en WW73- zijn de toezichthouders. Ook hen kun je altijd aanspreken als je vragen hebt.
  Mocht je van mening zijn dat je van Waakvlam ten onrechte een ban hebt gekregen, dan kun je dat kenbaar maken middels een privégesprek met een van bovengenoemde personen. Zij kunnen snel teruglezen of een ban terecht of onterecht is.


 • Wie is Waakvlam ?

 • Waakvlam is een robot. De Top2000Chat is een openbare chat voor alle leeftijden en daarom zijn er regels. Mocht je in de fout gaan, dan krijg je een waarschuwing van Waakvlam of van de toezichthouders. Na 3 waarschuwingen ben je 10 minuten niet meer welkom. Ga je daarna nog eens de fout in, dan ben je 24 uur niet meer welkom en ga je rechtstreeks naar ‘de ballenbak’ waar _Bobo_, Allowee, BeRo` en WW73- aanwezig zijn. Als je het idee hebt dat je ban onterecht is, dan zullen we dat samen met je controleren. Mocht je ban onterecht zijn, dan zal de ban opgeheven worden. Mocht je ban terecht zijn, dan ga je ook de ballenbak uit en ben je 10 minuten of 24 uur niet meer welkom. Dit kun je allemaal heel makkelijk voorkomen door je aan de regels te houden.


 • En wie is Lijstduwer dan ?

 • Tijdens de Top 2000 kun je in de chat een cijfer geven aan de platen die voorbij komen. Lijstduwer is een robot en geeft precies aan wanneer je kunt stemmen. Na het stemmen telt Lijstduwer alle stemmen bij elkaar op en vertelt meteen wat het gemiddelde is. Uit al deze stemmen komt een Top 100 die Het Laatste Oordeel heet en door liefhebbers ergens in januari wordt uitgezonden.


 • Iemand gebruikt mijn chatnaam!

 • Tijdens de chat gebruikt iedereen een chatnaam. Het kan voorkomen dat iemand anders ook die naam wil gebruiken. Dit kan onbewust maar soms ook bewust gebeuren. Wil je je naam beschermen dan moet je hem registreren en daarna bij elk bezoek ermee inloggen.


 • Er zit iemand te spammen en niemand doet er wat aan

 • Tijdens de Top 2000 is het bij een aantal nummers gebruikelijk dat we (met z'n allen) 'meezingen' via de chat. De één spamt "LALALALALA", de ander typt de songtekst etc. Dit kan voor de ene chatter een feest zijn en voor de andere een vreselijke ergenis. Als je echt last hebt van deze chatters, dan kun je ervoor kiezen om ze (tijdelijk) op je Ignore/Negeer lijst te zetten. In de flash chat doe je dat door met je rechtermuis op de gebruiker te klikken en op "Negeer" te klikken. Let op: deze chatter blijft bij jou op 'negeer' staan totdat je er zelf voor kiest om deze chatter van je Ignore/Negeer lijst af te halen. Dat doe je op dezelfde wijze.
  Is er iemand willekeurig aan het spammen of vervelen en de beheerder/toezichthouders hebben het niet tijdig in de gaten, meld het dan even met een privébericht aan de beheerder/toezichthouders.


 • Iemand valt mij lastig

 • De TOP2000Chat is een openbare chat. Hierdoor kan iedereen gezellig meechatten. Soms zoeken mensen contact met elkaar via een privébericht. Valt iemand je echter op deze (of andere) wijze lastig, meld dit dan eerst aan de betreffende chatter. De meeste chatters accepteren een NEE en zullen stoppen. Mocht de gebruiker niet stoppen, meld dat dan via een privébericht aan de beheerder/toezichthouders. Zij zullen dan hun best doen om de gebruiker te overtuigen te stoppen. Overtreedt de betreffende chatter de chatserver-regels, dan zullen zij de de hoofdbeheerders informeren. In de TOP2000Chat kun je er ook voor kiezen de gebruiker te weren van je privégesprekken door deze op silence te zetten.